Hlavní obsah
Článek

Po červeném koberci na udílení Fashion Awards se kromě modelek a návrhářů prošel i nadějný herecký pár. Charlie Heaton (23) a Natalia Dyer (20) měli před fotografy společnou premiéru.

Mysteriózní retro seriál Stranger Things potěšil oba herce hned dvakrát. Nejenže slušně nakopl jejich kariéru, ale zároveň v nich probudil vzájemnou lásku. Charlie a Natalia už nejsou jen kolegy, ale i partnery. Poprvé s tím svět oficiálně obeznámili v Londýně, kde společně sledovali udílení módních cen.

Páreček ale při focení láskou příliš nehýřil. Místo vřelého objetí předvedl spíše otrávené výrazy a o vzájemné chemii nemohla být vůbec řeč. Do příští společenské akce by hvězdy Stranger Things měly pózováni potrénovat, aby na červeném koberci zanechaly lepší dojem. Jinak totiž jejich poměr může působit jako marketingový tah. Nezbývá než doufat, že za rozpačitými výrazy hrdliček byla jen nervozita.

Charlie a Natalia se od sebe nejspíš v budoucnu nehnou ani krok. Jejich seriál se totiž stal kultovní záležitostí a Netflix po uvedení druhé řady přislíbil minimálně dvě další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám