Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, do Prahy zavítal herec Burt Young, kterého celosvětově proslavila role švagra Paulieho v Rockym. Z města byl učarovaný. A nejen z něho. Totálně ho odbourala i herečka Hana Holišová (43)!

Younga do Prahy pozvali na českou verzi muzikálu Rocky a měl tu také hned tři autogramiády. Stále pracovně vytížený herec byl na větvi.

„Bylo to dechberoucí, úžasné, fantastické. Líbila se mi režie, zpěv i herecké výkony,“ pěl ódy Burt. O to víc českou produkci potěšil, když dal najevo, že verze muzikálu na Broadwayi té pražské nesahá ani po kotníky.

„Vaše verze se mi líbí mnohem víc. Je zde víc talentů, show měla víc energie. Ta v New Yorku mi přišla trošku cynická. Mám pocit, že tady tomu všichni herci dali celé své srdce,“ prozradil a dál chválil herce.

„Všem jsem poděkoval a pogratuloval. Všichni jsou fantastičtí a navíc vypadají krásně. Herečka, která hrála Adrianu, Hanka Holišová, má krásný hlas. Apollo byl fantastický. Dotklo se to mého srdce a duše a obnovilo mnoho vzpomínek z natáčení,“ rozněžnil se herecký bard, který se dušoval, že hned zavolá Sylvesteru Stallonemu a „donutí“ ho, aby do Prahy na představení také zavítal.

„Až českého Rockyho uvidí, bude určitě hrdý, že si někdo dal takovou práci a jeho věc takto krásně zpracoval,“ dodal Burt Young.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám