Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Petra Němcová je v Praze. V rámci Desingblok fashion weekendu se zúčastní jako česný host přehlídek. "Já už nepředvádím. I v zahraničí už se zabývám jen focením a reklamami a na přehlídky chodím jako host," řekla Super.cz česká topmodelka.

Němcová chystá na příští rok zásnuby s britským hercem Jamie Belmanem. "Ano je to tak. Svatba bude v Anglii příští rok v červnu v krásné přírodě asi hodinku od Londýna. Oslavy budou celý víkend, chceme, aby si všichni užili a vzali to jako velkou zábavu. Budou lety balónem, jízdy na koníčcích,“ prozradila Němcová. " Už náš velký den připravujeme. Máme spoustu času, takže si přípravy užíváme, není to žádný stres," prozrazuje.

Nevěstu na útěku ve stylu Julie Roberts ale na koni neplánuje. "Proč bych to dělala. Jsem s Jamiem velmi šťastná," usmívá se Petra, která žije léta v zahraničí a má silný americký přízvuk. "Už přemýšlím v angličtině. Vždycky, když přijedu do Čech, tak mi trvá tak dva dny než se přepnu," vysvětlila topmodelka, která odlétá z české metropole již zítra.

Reklama

Další články

Načítám