Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (36), která se téměř před rokem stala maminkou, rozhodně nezahálí. Letošní rok pro ni patří k nejvytíženějším. A vysoký pracovní zápřah si vybral svou daň v podobě ztráty hlasu.

Emmu jsme potkali na v pořadí již desátém ročníku její akce Emma má bazar v pražském divadle DISK. „Již desátým rokem organizuji charitativní bazar společně s celou řadou dobrovolníků. První ročníky byly menší, v takové velikosti, jakou tu dnes vidíme, je asi šestým rokem. Mám z toho radost, ačkoli zvažuji, zda bude bazar i příští rok, a to hlavně z důvodu času. Slyšíte, že skoro nemluvím, jsem v jednom kole a mám pocit, že žiju život osmi lidí,“ svěřila se Emma. „Ale doufám, že budu moct i příští rok. Pomáhá nám spousta dobrovolníků i firem, za což velmi děkuji," dodala.

„Nejkurióznější věci k prodeji zde byly v podobě zážitků se známými osobnostmi, například backstage koncertů s Lucií Bílou nebo Darou Rolins, natáčení s Kazmou, rychlokurz s Youtuberem Kovym a podobně," vypočítala Emma, jíž se podařilo vybrat skoro půl milionu korun pro potřebné. Výtěžek celého bazaru podporuje zejména nadaci Člověka v tísni.

Emma Smetana má se svým partnerem Jordanem Hajem holčičku Lennon Marlene, která krátce před Vánoci oslaví svoje první narozeniny. „Dárky ještě nemáme. Zatím nebyl čas řešit narozeniny ani Vánoce, ale těšíme se. Lennon už bude jeden rok. Takže letos to budeme prožívat víc a taky se chystáme péct cukroví, budeme dělat takové pečící seance s přáteli,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám