Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čekali bychom je spíš na předávání hereckých cen, Ashton Kutcher (46) a Mila Kunis (40) ale zazářili na jiném typu akce. Ozdobili Breakthrough Prize Awards ve výzkumném centru NASA, kde se v neděli oceňovaly vědecké práce, jež jsou inspirací pro budoucí generace vědců.

Možná i proto, že nešlo o šoubyznys, manželé působili velmi uvolněně. Většinou je to naopak. Na ulici se na fotografy přímo mračí, na červených kobercích se do ‚amerických úsměvů‘ často nutí. Tentokrát z nich naopak sálala pohoda, což byla milá a osvěžující změna.

Kunis a Kutcher jsou rodiči dvou dětí, tříleté Wyatt a ročního Dimitriho. „Ashton a já jsme velmi chtěli děti. Byli jsme na rodičovství připraveni. A bylo nám dáno mít tuto malou rodinu, jak jsme chtěli a jsem za to vděčná,“ svěřila herečka v jednom z mála rozhovorů, které se rozhodla dát - pro magazín The Edit.

Hosty Breakthrough Prize Awards byli také Morgan Freeman, Lily Collins, Whiz Khalifa nebo Amy z Teorie velkého třesku a vědkyně nejen seriálová Mayim Bialik (i ve skutečnosti má doktorát z neurobiologie).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám