Hlavní obsah
Článek

Hned první, o čem jsme se na křtu jejích pamětí Zagorka chtěli ujistit, bylo, zda se zpěvačka Hana Zagorová (†75), která loni oslavila 70. narozeniny, nechystá do důchodu. Byli jsme ujištěni, že ne, čímž jistě potěšíme i všechny zpěvaččiny fanoušky.

"Loučit se s kariérou by mě ani nenapadlo. Ale ta knížka je úžasná, protože je průřezem mým životem a ani jsem o mnoha věcech, které se tam vyskytují, neměla tušení. Neviděla jsem třeba všechny kritiky, recenze, tituly časopisů a články, které o mně vyšly, když mi bylo nějakých dvacet. Tolik jsem se o to tenkrát nezajímala. Málem jsem zamáčkla slzu, když jsem to viděla," řekla Super.cz Hanka, jejíž archivní snímky se v knize vyskytují v hojném počtu.

Zpěvačka vypadala báječně - na tom, aby jí to na křtu slušelo, si také dala záležet. "Stála jsem před šatnou a koukala jsem, co bych si mohla vzít, aby to nějak vypadalo. A pak jsem přišla na tenhle svetr a široké kalhoty od návrhářky Ivany Mentlové, od které mám garderobu i na svůj vánoční koncert, který bude jako každý rok v Lucerně. Přípravy už jsou v plném proudu a samozřejmě se hrozně těším," dodala Hanka, která si chce nechat hvězdné hosty jako překvapení. "Určitě diváci uvidí Petra Rezka a Boom Band Jiřího Dvořáka," prozradila aspoň.

Když už jsme byli u vzpomínání, zajímalo nás, kterou svou píseň má zpěvačka nejraději. "Já svůj žebříček nemám, ale představte si, asi je to vždy poplatné nějakému období, že mi přišel výsledek ankety ze Slovenska a týkala se tisíce posluchačsky nejúspěšnějších písní, a moje Maluj zase obrázky byla druhá. První byli Queeni," smála se zpěvačka, která má plný pracovní diář až do prázdnin příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám