Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trochu jsme se báli, že od ní dostaneme zpětně vynadáno, protože telefonní číslo jsme návrhářce Natali Ruden (53) na herečku Danu Morávkovou (52) dali my. Vybrala si ji totiž jako další herečku, kterou chtěla po Jitce Čvančarové (46) obléknout do svých modelů. A zároveň Dana dva modely předvedla i na módní přehlídce.

Naštěstí se nezlobila. "Setkání s Natali Ruden bylo úžasné a pro obě obohacující a naplňující. I když možná bych vás zabila za to, že jsem šla poprvé módní přehlídku a uvědomuju si, že mi není dvacet a že nejsem vysoká. Takže jsem měla mezi děvčaty hned dvakrát prim. Byla jsem nejstarší a nejmenší. Ale jak jste mohli vidět, Natali umí ušít a navrhnout šaty pro všechny postavy a jakýkoli věk," řekla nám po přehlídce Dana.

"Měla jsem veliké nervy a velikou zodpovědnost, abych to paní Ruden nezkazila. Ale když jsem viděla, jak se lidé usmívají a v zákulisí spatřila i svého manžela, který přišel kvůli mně a snad i tleskal, tak už jsem se cítila dobře," doplnila Morávková, která se cítila skvěle i v celkem odvážném modelu s větším dekoltem. "Ty šaty byly navržené přesně na mě a určitě nejsou vulgární. A musím říct, že jsem její model měla na sobě už na předávání Slavíků," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám