Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ceremoniál, na němž byli vyhlášení držitelé ARIA Music Awards, provázel skandál, který předčí i dění okolo Českého slavíka. K výsledkům sice nikdo nic nenamítal, ale jeden z hostů fotografům ochotně ukázal svůj penis.

Odvážlivcem, který na udílení hudebních cen v Sydney přišel v kiltu, byl zpěvák Kirin J. Callinan. Ten všechny přítomné přesvědčil o tom, že spodní prádlo se pod tradičním skotským outfitem nenosí ani v Austrálii. Jeho snaha by ale měla větší opodstatnění na ceremoniálu oceňujícím výkony herců působících v porno průmyslu. Kirin by se s nimi se svou výbavou mohl poměřovat.

Pánské přirození se na červeném koberci neobjevilo důsledkem náhody. Exhibicionista na galavečer přišel s jasným cílem. Své intimní partie chtěl ukázat Austrálii, potažmo celému světu. Držiteli hudebních cen se stali Paul Kelly, Sia či Harry Styles. Hvězdou večera byl ovšem Kirin J. Callinan a jeho přirození.

Zpěvák se po odhalení penisu od svých fanoušků místo ovací dočkal zavržení. Podle spousty z nich to přepískl a akci svým činem zneuctil. Provokatérovi, který si na obalu nového alba Bravado močí do úst, může jeho výstup přijít draze. Odhalování na veřejnosti je podle místních zákonů trestným činem. Hrozí mu šest měsíců ve vězení a pokuta ve výši 10 tisíc českých korun.

Reklama

Další články

Načítám