Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostříhaná a nahá ve vaně. Pořádně odvážná byla Tereza Kerndlová (37) při natáčení svého nového klipu k písni Presumpce neviny. Sexy zpěvačka se nechala ostříhat jen kvůli videoklipu, aby docílila jednoduchosti a čistoty, která se k celkovému vizuálu nejvíce hodila.

"Takhle krátké vlasy jsem měla naposledy asi v patnácti. Bylo to fajn a cítila jsem se dobře, ale myslím, že dlouhé vlasy jsou mi přece jen bližší, takže jsem se pomocí dnešních zázračných metod pár dní po natáčení vrátila opět k tomu, na co jsem zvyklá. Možná se k mikádu ještě někdy vrátím na delší čas," řekla Kerndlová.

"Měla jsem to jištěný, aby nic nevykouklo. Ale nervózní jsem byla. Bylo spousta chlapů na place a já nahá ve vaně. Trošku stres to byl," prozradila o natáčení videoklipu k písni Presumpce neviny, která je o prokázané nevěře a tíze svědomí. Objeví se na novém albu Kerndlové, které je plánované na jaro 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám