Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Problémy s pletí občas potrápí každého z nás. A netýkají se pouze žen, a ještě ke všemu adolescentek. Když si ale uvědomíme, kolik péče a peněz stojí starost o pleť světovou extratřídu topmodelek, které jsou pod palbou čím dál tím neúprosnější optiky moderních fotoaparátů, tak zrovna tenhle fakt je moc neuklidní...

Ta děvčata by potřebovala nějaký kouzelný elixír, jenže navzdory vědeckým postupům a tvrzením výrobců zaručeně účinných krémů nebo doplňků stravy, je příroda obvykle neúprosná.

A když si pak prohlížíte fotky třeba té komerčně nejúspěšnější z nich Kendall Jenner (28), vidíte, že tohle není ani o péči, ani o penězích.

Akné Kendall Jenner trápí úplně stejně jako dceru vašeho souseda, která v září nastoupila do deváté třídy. Ostatně jinou velmi populární americkou celebritu, její sestru Kim Kardashian (43), tu zase trápí celulitida. A navíc přímo na té části těla, která její slávu živí už tím, jak je výjimečná.

To, jak nám v těle funguje chemie, provokována neposednými hormony, můžeme sice víceméně úspěšně zamaskovat, ale zbavit se akné, například za pomoci léků, připomíná tak trochu boj s větrnými mlýny...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám