Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a vy se na ně můžete naladit společně s dvacetinásobnou slavicí Lucií Bílou (57). Právě dnes totiž do éteru vypouští zbrusu nový vánoční klip k písničce Jenom klid, kterou pro ni otextovala Radůza.

Půvabný černobílý klip se natáčel v kulturáku v Otvovicích, kde štáb připravil prvorepublikovou scénu, která dokonale navodila atmosféru pamětnických filmů. Klipem se totiž prolínají archivní záběry s těmi největšími hvězdami té doby - Adinou Mandlovou, Natašou Gollovou, Hugo Haasem, Raoulem Schránilem, Janem Pivcem a dalšími.

„Natáčení klipů si vždy užívám. I tentokrát to byl skvělý den plný smíchu a zábavy s mými přáteli. Vzala jsem si k sobě svou kapelu, Péťu Maláska, kolegy z muzikálu Sestra v akci a zjistila, že náš otvovický kulturní dům funguje i jako filmové ateliéry. Společně se šedesáti lidmi, kteří tvořili štáb, jsme měli úžasné zázemí a prostor na natáčení, ale i catering se skvělou kuchyní,“ popisuje Lucie natáčení.

„Mám velkou radost z výsledku a moc za něj všem tvůrcům děkuji,“ dodává závěrem Bílá, která ke své nové desce Bílé Vánoce Lucie Bílé II přichystala i koncerty a vyráží na vánoční turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám