Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepá show andílků Victoria´s Secret se sice konala minulý týden, ale atraktivní modelky v luxusním prádle si ještě na dovolenou musejí počkat.

Jedna z půvabných andělských krásek Josephine Skriver pózovala pro nové snímky a na sociální síti se neváhala jedním z nich pochlubit. A jednalo se o hodně žhavý záběr!

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Dánska totiž na proklatě sexy černobílé fotce vystavila na odiv svůj dokonalý zadeček.

Josephine má na svém kontě pózování pro prestižní značky a módní domy (namátkou jmenujme například Gucci, Christian Dior nebo Dolce & Gabbana). Kráska je známá také tím, že se narodila za neobvyklých okolností.

Na svět ji přivedla lesbická matka, jež ji počala s gayem, kterého našla přes inzerát. Modelka prý vyrůstala v láskyplném prostředí, jehož uspořádání však ne všichni akceptují (oba její rodiče mají své partnery, které modelka označuje jako ‚bonus-mom‘ a ‚bonus-dad‘). Ona sama však žádné negativní komentáře nepřejících lidí neřeší a na poli modelingu sklízí jeden úspěch za druhým.

Reklama

Další články

Načítám