Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, manželství Michaely Jílkové a Michala Voráčka bude již brzy minulostí. Moderátorce pořadu České televize Máte slovo zůstane po rozpadu svazku alespoň vila za až 150 miliónů korun.

Žili spolu patnáct let, z toho tři roky byli svoji, manželství jim však nevyšlo. Když informace o rozpadu vztahu vešla ve známost, objevila se i informace o tom, že měl být Michal Voráček z domu odejit. To však není pravda, odešel sám.

„Rozhodně nebyl vyhozen z domu, jak se někde psalo. Tu vilu sám postavil a daroval manželce. Po rozchodu dům opustil jen s aktovkou,“ řekl Expresu blízký spolupracovník z České televize.

Dům má několik pater, velkou zahradu, je z něj pěkný výhled na Prahu a je v lukrativní části města. Voráček vilu, která může mít podle odhadů makléřů cenu až 150 miliónů korun, postavil pro manželku, dceru Marušku a dvacetiletého Jakuba, kterého má Jílková z prvního manželství.

Moderátorka se rozhodla, že o rozvodu dál nebude mluvit, ani Voráček nebyl sdílnější. „Nezlobte se, ale k privátním věcem se nechci vyjadřovat,“ řekl Super.cz stručně.

Reklama

Další články

Načítám