Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý sám za sebe. Tak takhle by páry na slavnostní akce chodit opravdu neměly. Zářným příkladem byl na vyhlášení cen Český slavík zpěvák Josef Vojtek (58) s manželkou Jovankou. On vypadal, jako by zrovna dorazil z koncertu, zatímco ona zvolila black tie.

Pepu před vyhlašováním cen čekal před Hudebním divadlem Karlín fanklub, který dorazil až z Teplic, a zpěvák oddaným fanouškům také na pódiu, když byli Kabáti opět vyhlášeni jako nejpopulárnější kapela, poděkoval. Jim outfit v podobě kožené bundy a džínů pochopitelně konvenoval. Takového svého Pepu chtějí mít.

V pohodě vypadal, i když se na pódiu objevil s celou kapelou, to už měl bunud sundanou a přes košili měl oblečenou oblekovou vestičku. Ovšem při focení s manželkou to byla jiná. Jovanka si dala na modelu záležet, dlouho róbu vybírala u návrhářky Aleny Wilson a vypadala jako mořská panna. Figuru má po dvou dětech báječnou. To, že by mořskou pannu sbalil motorkář, by se asi mohlo stát v americkém dojáku. Ale na slavnostní večer se tato kombinace rozhodně nehodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám