Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, zpěvačka Lucie Bílá (58) se v sobotu večer v Hudebním divadle v Karlíně radovala ze svého dvacátého vítězství v anketě Český slavík. Předvedla se v luxusní róbě a špercích za milióny. Svůj outfit ovšem k dokonalosti nedotáhla.

Když spěchala na pódium, mnozí si mohli myslet, že si pod sedačkou zapomněla střevíčky, protože je zula, jelikož jí byly nepohodlné. Nebylo tomu tak. Lucie Bílá si botky nevzala úmyslně. "Před dvěma dny jsem si zlomila malíček," vysvětlovala absenci části večerního outfitu.

V sále to mezi dámami vzbudilo debaty, neboť ani při zlomeném malíčku není nutné chodit bos. Zazněly hlasy, že na sebe Lucie možná chtěla upoutat i bez toho dostatečnou pozornost. Mohla si klidně obout střevíčky bez podpatku, jen s páskem mezi palcem a druhým prstem, prostě žabky. Vyrábějí se i ve společenské verzi a malíček netísní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám