Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejenže je aktuálně nejlépe placenou modelkou světa, navíc se tak stává obrovským módním vzorem diktujícím trendy všem mladým dívkám, které chtějí jít s dobou a zůstat in.

A to je vlastně skvělá zpráva pro muže, zato předzvěst blížící se apokalypsy pro všechny radikální puritány, kterých je v Americe pořád víc než dost. Kendall Jenner (28) totiž velmi ráda chodí na veřejnosti v přiléhavých a průsvitných outfitech a dobře si je vědoma módních faulů, takže si pod ně nikdy nebere podprsenku. Totéž je ostatně nepsaným zákonem i pro její také velmi slavnou starší sestru, televizní hvězdu Kim Kardashian (43).

Aktuálně Kendall předvedla v plné kráse svá ňadra, když opouštěla hotel na dolní straně Eastside v New Yorku, kde byla ubytována spolu s modelkou a svou kamarádkou Hailey Baldwin. Ta ostatně vyběhla hned za ní a společně spěchaly na basket. New York Knicks totiž ten večer nastoupili na Madison Square Garden v zápase proti proti LA Clippers, kde podpořili nového přítele Kendall, hráče losangeleského týmu Blaka Griffina (28).

Bohužel, ani cesta přes celé Spojené státy na výhru Clippers nestačila, ale Blake i Kendall to jistě vzali sportovně. A neštěstí ve hře, štěstí v lásce

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám