Hlavní obsah
Článek

Americký herec Josh Brolin (49) na sobě pořádně zamakal nejen kvůli roli v pokračování Deadpoola, ale také aby udržel krok se svou téměř o generaci mladší manželkou. Třicetiletá Kathryn Boyd ale v Malibu bohužel svou postavičku příliš neodhalila.

Pár s devatenáctiletým věkovým rozdílem loni vstoupil do manželství, které bylo pro Joshe již třetí. Den díkuvzdání spolu oslavili na pláži v Malibu, kde je ovšem v listopadu koupání jen pro otužilce. Zdatný herec se u oceánu odhalil, ale jeho krásná polovička tak odvážná nebyla. V teplákách a sportovním topu vystavila alespoň své ploché bříško.

Josh Brolin kromě svalů, jimiž se příští rok v květnu pochlubí ve filmu Deadpool 2, ukázal i náplast na svém břiše. Pravděpodobně jde o následek operace.

Krásná Kathryn je již třetí manželkou herce z filmů Milk, Prodloužený víkend či Oldboy. V letech 1988 - 1992 byl ženatý s herečkou Alicí Adair, s níž má syna Trevora (29) a dceru Eden (23). Jeho druhou manželkou byla v letech 2004 - 2013 taktéž herečka, a to Diane Lane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám