Hlavní obsah
Článek

Pořád je to on! Získali jsme snímky Burta Younga (77), muže, kterého před jednačtyřiceti lety proslavila role švagra Paula „Paulieho“ Pennina v legendárním prvním Rockym. Filmový příbuzný Sylvestera Stalloneho, díky němuž začínal Rocky trénovat v masokombinátu, se teď rozhodl navštívit Prahu a kvůli fanouškům nakonec musí uspořádat rovnou tři autogramiády!

Burt není žádné neznámé ořezávátko. Za svou roli Paulieho získal nominaci na Oscara. Hrál hned v dalších pěti pokračováních, diváci ho ale mohou znát i ze seriálů M*A*S*H či Rodina Sopránů. A jen do konce příštího roku se objeví v osmi větších či menších snímcích, takže ani přes vysoký věk zdaleka nekončí kariéru.

„S mojí ženou opravdu upřímně milujeme Prahu. Nemůžu se dočkat, až zase v Praze budu. Uvidíme se na muzikálu Rocky,“ poslal nyní Burt Young videopozdrav do Čech.

Herec byl do roku 1974 ženatý s herečkou Glorií Young, ta však zemřela. Jejich dcerou je herečka Anne Morea.

Nyní herecký bard žije s dámou, která byla donedávna „jen“ jeho přítelkyní. Možná tak Burt ve vzkazu Čechům prozradil nenápadně to, že se podruhé oženil.

Do České republiky přilétá na páteční první podzimní představení české verze muzikálu.

„Fanoušci Rockyho se mohou s Burtem Youngem potkat osobně, a to na autogramiádách, které jsou naplánované na pátek 24. listopadu na 18. hodinu ve foyer Kongresového centra v Praze. Další budou hned druhý den od čtrnácti a osmnácti hodin na stejném místě,“ oznámili pořadatelé.

Reklama

Další články

Načítám