Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když jsme se se zpěvákem Markem Ztraceným (39) potkali na jedné charitativní akci pro děti, nešlo se nebavit o tom, jaký sám byl, když ještě škola patřila mezi jeho povinnosti. A poté, co jsme si vyslechli, uznáváme, že to s ním asi muselo být takové malé peklo na zemi!

„Já byl spíš pohyblivé dítě. Většinou jsem nebyl tam, kde chtěli, abych byl. Takže se na tuhle akci hodím,“ řekl Super.cz Marek, který přiznal, že být jeho rodičem asi muselo být o infarkt.

„Pamatuju si, že jsem vyhodil ve škole do povětří záchod. Voda tekla celou školou. Vím, že jsem pak dostal novou záchodovou mísu. Pak jsem tátovi ve třinácti zbořil auto, byla to totálka. Měl ho zrovna úplně nové, takže z toho nebyl úplně nadšený. Jinak jsem byl celkem v pohodě,“ řekl s nevinným výrazem Ztracený.

Na akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (55) jsme se bavili také o jeho fotce od moře, na které ukázal vypracovanou postavu.

„Nijak to nepřeháním. Pomáhám si tím psychicky. Nemám ambice být vyrýsovaný a strašný sexouš. Šlo tam spíš o modré moře než o to, co bylo před ním. Do posilovny chodím rád, ale spíš proto, abych se tam vybil, vyřval a pak byl na všechny příjemný. A ne naopak,“ dodal Ztracený.

Reklama

Další články

Načítám