Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přišla potěšit prcky z dětských domovů zpěvem svých nejznámějších hitů a oblékla se k tomu tak, aby se cítila co nejvíc pohodlně. Mrkněte na video s Ilonou Csákovou (53), nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami, jak jí to sluší!

Ilona byla účastnicí charitativní akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (55) a celý den měla po Praze jednu schůzku za druhou, takže nijak extrémně svůj outfit neřešila. Hlavní bylo, aby se cítila dobře. A to se povedlo.

V rozhovoru jsme si ale povídali hlavně o dětech. A o sportu.

„Péče o dvě děti je sport sám o sobě. Nicméně je třeba si hýčkat nejen duši, ale i tělo. Takže čas od času sportuju. Už přes pět let chodím dvakrát týdně na pilates. Je to třeba,“ říká Csáková, která je ráda, že její synové nejsou bábovky.

„Naštěstí jsou moje děti temperamentní. Mnohdy bych je nejraději někam posadila, ale nezůstaly by tam. Od toho to jsou ale děti. Jsou živé, mají spousty energie a já říkám: zaplaťpánbůh. Je jen na nás rodičích, kam tu energii nasměrují,“ ví své Csáková, která v rozhovoru ve videu zavzpomínala i na své dětství. Jako malá prý totiž byla dost průšvihářka.

„Asi jsem byla divočejší než mí dva kluci. Uměla jsem také sekat latinu, ale měla jsem i druhou, odvrácenou tvář. Takže jsem měla sem tam také nějaké průšvihy. Nikdy z toho nebyly snížené známky z chování, to zase ne. Dětství jsem si ale užila ve všech polohách, v jakých by si ho děti měly užívat,“ popisuje.

Vzpomíná si ale na to, že její generace neustále řádila někde v přírodě a rozvíjela fantazii vyráběním různých předmětů. Proto ji těší, že i svým klukům po kapsách při praní nachází různé klacíky. Dnešní generace odkojená na mobilech, tabletech a počítačových hrách už tyto věci totiž tolik nezná, takže její nálezy jsou o to příznivější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám