Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je krásná, což by samo o sobě v pohodě stačilo, Hanka Kynychová (55) ale zájem o sebe přiživila nejen svou postavou, ale i šaty, z nichž trčely jako dva terčíky symboly toho, jak moc je vnadná žena! Podívejte se do fotogalerie!

Hanka se takhle vyfintila na začátek své každoroční bohulibé akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Již pojedenácté sezvala caparty i dospívající mládež z dětských domovů, s nimiž ona a její hosté soutěží, sportují, zpívají a skvěle se baví. Je až dojemné, jakou radost z této události prckové mají!

„Dnes je moje pomoc hlavně v tom, že děti jsou se mnou šťastné a já s nimi. Předávám jim v projektu emoce a radosti. Je to pro mě povznášející aktivita. Mám radost, když se pokaždé podaří uskutečnit další ročník a najdou se pro něj sponzoři,“ řekla Super.cz Kynychová, která je vděčná nejen firmám, jež akci finančně podpoří, ale i celému svému týmu.

„Tahle práce se nedá dělat v jedné osobě. Naštěstí už mám kolem sebe lidi, kteří mi pomáhají. Včetně Kateřiny, která je organizátorkou a hlavní manažerkou projektu. Na hrbu má úplně všechno,“ vysvětluje.

Prý se jí nikdy nestalo, že by ji některá ze známých osobností odmítla.

„Maximálně se s velkou pokorou kvůli času omluvily. Teď jsem korespondovala s Dagmar Havlovou. Sice nemohla přijít, ale sejdeme se na akci její nadace Vize, kde budeme zpívat koledy. Moc si vážím i telefonátu Marty Kubišové. Je na roztrhání, takže nemohla přijít, ale vzkázala všem, že je tu s námi. Moc mě to potěšilo a dodalo mi to sílu,“ dodala sympatická a krásná cvičitelka se srdcem na dlani.

Reklama

Další články

Načítám