Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy byla ve stínu své sestry Miley (31), kterou zná celý svět, ale už i mladší Noah Cyrus si našla své publikum. Její letos vydaný singl Stay Together už nasbíral přes padesát miliónů zhlédnutí, loňský Make Me (Cry) už přesáhl stamiliónovou hranici přehrání. To není špatný start, co říkáte?

Další zhlédnutí pak Noah sbírala na vyhlašování Hitmaker of the Year Award, kam dorazila v černých saténových minišatech se špagetovými ramínky, k tomu zvolila bílé páskové sandály, kouřové líčení a vlasy nechala rozpuštěné. Šaty odhalily také četná tetování, i slabost pro ně má se sestrou společnou.

Noah je nejmladší z pěti sourozenců, má sestry Brandi a Miley a bratry Traceho a Braisona (a také nevlastního bratra Christophera), a všichni se věnují herectví a hudbě. „Jsme velmi hlasitá rodina,“ smála se v show Fredrika Skavlana, kterému také povyprávěla o své vášni pro koně a o tom, jaké dostala rady od úspěšnější sestry. „Říkala mi, ať nikdy nečtu komentáře. A je to jedna z nejlepších rad, které jsem kdy dostala. A taky, abych své jméno negooglovala. Jednou, to mi bylo asi 13, jsem si něco přečetla, hrozně mě to naštvalo a rozplakalo a už to nedělám,“ uvedla Noah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám