Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) znatelně pohubl. Donutilo ho k tomu moderování slovenské taneční soutěže Let´s Dance, kterou uvádí společně s Adelou Banášovou. "Slováci mají pro televizní moderátory znatelně přísnější kritéria. Kila prostě musela dolů," řekl Super.cz Libor.

"Začal jsem po ránu běhat. Můžete mne skoro denně potkat v pražské Šárce. Taky hraju tenis a golf," vypočítal. "A hlídám si stravu. Nejvíc mi pomohlo, že jsem začal snídat," upřesnil Bouček, který díky slovenskému angažmá potěší pohledem na svoji štíhlejší postavu i české televizní diáky. Už podruhé totiž bude uvádět přímý přenos předávání cen Český slavík, který odvysílá 26. listopadu TV Nova.

"Uvádět slavíky je jedna z moderátorských met, jsem rád, že si mne vybrali už podruhé a hlavně mne těší, že jde o autorskou věc. Sám si píšu scénář, který konzultuji jen s režisérem Pepe Majevským," upřesnil Bouček. Jeho největší přání je ale zatím nesplněné. "Každý moderátor by si přál mít vlastní televizní pořad. Uvádět třeba nějakou vekou show je sice také fajn, ale musíte se tam držet určitých daných mantinelů, chybí tam svoboda," uzavřel Bouček.

Na Českého slavíka, pro jehož vítěze se už začalo hlasovat, se už ale také těší. "Mám spoustu nápadů, a i kdyby se jich povedlo jen pětadvacet procent, byl bych spokojený," dodal Libor Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám