Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světu není tato španělská moderátorka díky svým půvabům zcela neznámá. Třeba v roce 2014 se díky čtenářům magazínu FHM umístila mezi první stovkou nejvíce sexy žen světa (63. příčka). A nyní je v rámci budování své globální popularity zase o velký krok dál. Ačkoliv takovou propagaci asi Adriana Abenia (33) nezamýšlela.

Nebývalé pozornosti se jí totiž dostalo, když jí v madridském hotelu Palace, kde se účastnila vyhlašování soutěže o nejhezčího muže roku 2017 pořádané magazínem GQ, vykouklo přímo na červeném koberci ňadro. Když si toho půvabná blondýnka všimla, sice ji to strašně polekalo, trapas ale naštěstí vyřešila následným smíchem.

Do podobné situace se sice dostala poprvé, ale rozhodně ne jako jediná. Možná si vzpomenete, jak v roce 2004 oblétlo neposedné ňadro Janet Jackson během přestávky v Super Bowlu skoro celý sportovní svět. K nehodě s kostýmem tehdy došlo, když zpívala duet s Justinem Timberlakem.

Reklama

Další články

Načítám