Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jedním z vrcholů udílení American Music Awards bylo vystoupení Christiny Aguilery (43). Zpěvačka, která se v posledních letech odmlčela, opět potvrdila své hlasové kvality. Kdyby ovšem během ceremoniálu nezaznělo její jméno, ne jevišti by ji poznal málokdo.

Popová hvězda, která odstartovala kariéru ve stejné době jako Britney Spears, se během galavečera v Los Angeles zhostila pocty pro Whitney Houston u příležitosti 25. výročí premiéry filmu Osobní strážce. Na pódiu tak zazněl i legendární hit I Will Always Love You, jehož autorkou je Dolly Parton.

Christina Aguilera vydala poslední album s názvem Lotus před pěti lety a na turné byla naposledy dokonce v roce 2008. Přesto v Los Angeles potvrdila, že je majitelkou jednoho z nejvýraznějších hlasů světové popové scény. V hrdle Christiny se nic nezměnilo ani po letech stagnace. Změnou však prošla její tvář.

Zpěvačka si pro svůj comeback zvolila novou vizáž. Vlnité vlasy a výrazné líčení ji už nejspíš omrzely. Christina vsadila na přirozenost. I když byla k nepoznání, postarala se o nejsilnější moment slavnostního ceremoniálu. Snad příště dojde i na nějakou novinku z jejího repertoáru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám