Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší pauze se vrací muzikál Rocky. A vzhledem k tomu, že jeho hlavní představitel, muzikálový herec Peter Pecha, poslední měsíce polevil v tréninku, bylo potřeba na sobě zase začít makat, aby divákům předvedl pořádný pekáč buchet a bicepsy tvrdé jako skála.

A daří se. Své tělo nám dokonce předvedl do půl těla. Diváci se mají na co těšit. "Intenzivní přípravu už jsem začal 1. října, kdy jsem trošku začal tvrdý trénink a upravil jídelníček. Přidal jsem víc běhání, boxu, ale ze všeho nejdůležitější je opravdu asi ta strava," řekl Super.cz Pecha.

"Poslední půl rok jsem dost povolil. Hlavně v jídle jsem se tak nehlídal," vysvětluje, proč bylo potřeba nasadit v tréninku pořádné tempo. V posilovně je každý den. "1,5-2 hodiny sedmkrát týdně. Z toho dva dny v týdnu trénuju dvoufázově. Pětkrát týdně posilovna s Karlem Frýdem plus třicet minut kardio po každém tréninku a dvakrát týdně kondiční box," prozrazuje.

Trénuje také společně s německým muzikálovým hercem Ojem, který bude novým Apollem. "OJ je v Praze od 1. listopadu a přesně od tohoto dne spolu makáme na finálovém zápasu z představení v podstatě denně dvě až tři hodinky. Je mu padesát, ale to by mu nikdo nehádal. Je fit, vypadá výborně a mladě. Někdy si z něj na tréninku dělám legraci, že je mu pade, jestli nechce pauzu, ale spíš bych ji potřeboval já," dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám