Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hokejová star, držitel zlaté medaile z Nagana Milan Hnilička, poprvé ukázal své tři děti, šestnáctiletou Adélu, třináctiletou Barboru a tříletého Matyáše. A zatím to vypadá, že všechny děti zdědily sportovní talent po něm. "Všechny hrají tenis, začal s ním už i syn, Baruška navíc ještě volejbal," řekla Super.cz manželka bývalého hokejového brankáře Radka.

Pubertu holek prý zvládá v pohodě. Mladší dcera jen hodně bojovala s akné a měla obsypaný celý obličej. "Když jsme se vrátili z Ameriky, bylo to hrozný. Byla z toho hodně nešťastná. Naštěstí se dostala do rukou skvělé paní Inky, která jí neuvěřitelně pomohla a už je úplně v pohodě," vysvětlila paní Hniličková.

Obě dcery studují osmileté gymnázium. A jsou si neuvěřitelně podobné. "Pravdou je, že si nás ve škole hodně pletou. Občas to vůbec nechápu, protože podobu tam moc nevidím," dodala šestnáctiletá Bára.

I když má výšku, štíhlou postavu a krásnou tvář, do modelingu se nehrne. "O tom jsem vůbec neuvažovala," uzavřela.

Související témata:
Milan Hnilička

Reklama

Další články

Načítám