Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ten kdo před Jaro Slávikem (49) prohlásí, že se živí kouzlením, patrně mu způsobí zdravotní potíže! Od první řady soutěže Česko Slovensko má talent drsný porotce posílal prakticky všechny eskamotéry do zadních částí těla. Z nějakého záhadného důvodu má k iluzionistům odpor. Loni byl ale z mladíka Tomasiana tak paf, že se kvůli němu omluvil celé kouzelnické obci. A talentovaný magik prý kvůli tomu má práce, že neví, kam dřív skočit.

Snad jako první „čaroděj“ měl šanci vyhrát i celou soutěž, ve finále ale došlo k nešťastné chybě, když mu produkce omylem přiřadila úplně stejné číslo pro posílání esemesek, jako v konečném pořadí druhému zpěvákovi.

„Lidé mi psali, že mohlo jít o hlasy pro mě, ale nikdy jsem to neřešil. Stane se. Naopak za celou soutěž jsem obrovsky vděčný. Už před ní jsem měl hodně práce, po Talentu se to znásobilo. Nemám si na co stěžovat,“ řekl Super.cz třicetiletý rodák z Olomouce, který má doma manželku a dvě děti. A tak se zvýšené honoráře za vystoupení určitě hodí.

Týpek, který je strojař s diplomem inženýra, ale původní povolání už dávno pověsil na hřebík, je držitelem mnoha ocenění za mikromagii.

Ale malým zázrakem bylo právě i to, že přesvědčil Jaro Slávika, aby uznal jeho povolání. Ten má vůči kouzelníkům obrovskou averzi, přesto se Tomasiano dočkal poděkování za to, že dorazil a vyvedl ho z omylu, že by všichni byli „Čáryfuci“ špatní.

„I v zákulisí za mnou přišel a pochválil mě. Lucie Bílá zase říkala, že u mě poprvé věří, že fakt umím čarovat,“ směje se Tomasiano, který má za sebou už víc než patnáct stovek vystoupení a celkově i desetitisíce diváků. A to nejen v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám