Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá americká modelka Crystal Renn vždy vynikala mezi kolegyněmi plnými tvary a ženskou postavou. Na této jinakosti si zároveň založila kariéru a působila sebejistě a ve svém těle naprosto spokojeně. Svým šarmem okouzlila řadu módních návrhářů, kteří ji často zvali jako hlavní modelku na své přehlídky.

Není divu, že se charismatická Crystal stala idolem žen, které zrovna nechrastí kostmi. Během posledního roku však začala modelka výrazně hubnout a když se před několika dny objevila na premiéře představení o anglické královně Anně Boleynové v New Yorku, všichni jen zírali, jak se dřívější zastánkyně kyprých ženských tvarů změnila.

Crystal se totiž ukázala před Metropolitní operou v New Yorku ve zlaté róbě z flitrů, která těsně obepínala její štíhlou postavu a úzké boky. Modelka přitom dříve vždy zastávala názor, že i plné tělo může být nádherné.

Renn objevil pro modeling agent již v jejích 14 letech, ale v agentuře jí byla řečeno, že musí zhubnout téměř třetinu své váhy, pokud se chce stát modelkou. Crystal skutečně začala s dietami a dokonce se potýkala s anorexií. Poté, co dosáhla váhy 32 kilogramů se jí nakonec podařilo nad nemocí zvítězit a vrátit se na velikost 40-42. Modelka začala předvádět módu pro silnější ženy, napsala knihu o svém hubnoucím období a slavila velký úspěch.

Zdá se, že i ji nakonec popadla chuť mít opět štíhlejší figuru, a tak se začala věnovat horské turistice a józe. Modelka sama svůj úbytek na váze odůvodnila tak, že nebylo jejím záměrem hubnout, ale cítit se zdravěji, a to se jí prý v současné podobě daří více, než dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám