Hlavní obsah
Článek

Závěr druhé řady seriálu První republika bude podle všeho pěkně dramatický! Už teď je totiž skalním fanouškům této historické podívané nad slunce jasné, že v následujícím díle, který Česká televize odvysílá už zítra, jedna z postav vydechne naposledy.

Na sociální síti už teď fandové seriálu tipují, která z klíčových postav se ve třetí řadě oblíbeného seriálu už neobjeví. „Pokud zastřelí Kláru, vrátí se Vladimír k Magdaléně,“ tipuje jeden ze sledujících. „Tuším, že zemře Klára. Moc mě to mrzí. Magdalenu nemám ráda,“ píše další.

A většina tipů na sociální síti seriálu je správných. „V zítřejším díle zemře opravdu Klára Valentová. Její představitelka Markéta Plánková (46) se v další řadě seriálu už neobjeví,“ prozradila nám žena ze štábu seriálu dobře obeznámená s dějem.

Pro diváky to nakonec zase taková ztráta nebude. Markéta Plánková měla ve druhé řadě mnohem méně hereckého prostoru než v řadě první, kde byla navíc kritikou i diváky hojně kritizována za to, že je její herecký projev příliš unylý a jednostranný.

Bude vám v seriálu Markéta Plánková chybět?
Ano
73,1 %
Ne
26,9 %
Celkem hlasovalo 3319 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám