Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) pokřtila už osmý kalendář nadačního fondu Debra, kterého je patronkou. A poprvé v něm pózoval také její manžel Petr Čadek. "Někdy jsme unavení, ale výsledek pořád stojí za to. Letos s kalendáři končíme, vydáme se trochu jiným směrem. Je to poslední kalendář. Je tam spousta krásných tanečních fotek. Je tam i můj miláček, můj manžel Petr," prozradila Super.cz Jitka na slavnostním křtu.

Čvančarová i v kalendáři, jehož titulní stranu zdobí, figuruje jako Jitka Čvančarová. V připravovaném filmu Přání k mání je však v titulcích uvedena jako Jitka Čadek Čvančarová. Přijala manželovo jméno?

"Vážně tam je Jitka Čadek Čvančarová? Asi to má někdo chuť použít, ale já se představuji jako Jitka Čvančarová. Málokdy řeknu celé jméno. Ale jsem na to hrdá, že jsem Čadek," vysvětluje herečka. "Oficiálně mám obě jména v občance, tuším, že kterékoli příjmení použiju, tak je to správně. Nikdo se nemůže splést," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám