Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiatřicetileté mamince tří dětí Ashley Kaye Fumagalli z Kalifornie se podařil hotový zázrak. Během roku a půl se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných 82 kilogramů!

Obézní žena s nízkým sebevědomím se tak z hory sádla změnila v půvabnou dámu s mírami modelky. Paní Ashley přitom problémy s váhou nikdy neměla. Až do sedmnácti let závodně tančila a trénovala pět až šest hodin denně.

Šikana na střední škole jí ale srazila sebevědomí na bod mrazu, Ashley přestala tančit a postupně začala přibírat na váze. Těžce nesla i rozvod rodičů, což jen přispělo k jejímu pocitu, že si za všechno může sama.

„Byla jsem nešťastná a depresivní. Jedla jsem obrovské množství jídla, neměla jsem se ráda a nerespektovala jsem sama sebe. Ani jsem se na sebe nebyla schopna podívat do zrcadla,“ zavzpomínala na těžké období Ashley. Na váze přibírala i v době, kdy založila rodinu.

Prvního syna měla ve dvaadvaceti letech. Později porodila ještě dva potomky. „Nenáviděla jsem nakupování oblečení, protože jsem věděla, že to znamená, že si budu muset koupit další větší kalhoty. Zlom nastal, až když mi bylo třicet. Nemohla jsem si ani hrát s dětmi, aniž bych se nezadýchala nebo mě nebolela záda,“ pokračovala ve své zpovědi Ashley.

Obézní mamina navíc nechtěla, aby ji v tomto stavu nadále vídaly její děti, které chtěla inspirovat ke zdravému životnímu stylu.

Nejprve proto podstoupila operaci zmenšení žaludku. V kombinaci s držením přísné diety a pravidelným cvičením se pak Ashley podařilo zhubnout 82 kilogramů. Nyní váží 59 kilo a vypadá s nadsázkou skoro jako modelka.

Nyní je z ní sebevědomá žena, která si váží sebe sama a je inspirací i pro své děti. „Díky tomu, že se mi podařilo zhubnout, jsem se hodně změnila. Většina mých zdravotních problémů je pryč a jsem teď mnohem šťastnější než dřív. Vážím si svého těla a chovám se k němu s co největší úctou,“ uzavřela spokojená mamina.

Reklama

Další články

Načítám