Hlavní obsah
Článek

Herečka Rose McGowan (44) musela na policejní stanici kvůli obvinění z nepovoleného držení omamných látek. Seriálová hvězda se cítí nevinná a tvrdí, že je obětí spiknutí, za nímž stojí producent Harvey Weinstein.

Rose musela podat výpověď k incidentu, který se odehrál už v lednu letošního roku. Herečka při vystupování z letadla ve Washingtonu ztratila peněženku. Personál ji následně našel a předal policii. Kromě peněz a dokladů potvrzujících její identitu v ní ale měly být i dva balíčky s kokainem.

Seriálová hvězda tvrdí, že jí drogy nepatří. Podle ní jde o pomstu zdiskreditovaného hollywoodského producenta Harveyho Weisnteina, který ji měl před 21 lety na hotelovém pokoji znásilnit. Vlivná postava amerického filmového průmyslu to popřela, ale po dalších obviněních už na straně Weinsteina nestojí ani jeho manželka.

Rose McGowan celý incident vysvětlila na policejní stanici ve Virginii, odkud byla propuštěna na kauci ve výši pěti tisíc amerických dolarů (108 tisíc korun). Tam jí také udělali snímek, jímž se zařadila do databáze slavných provinilců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám