Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V dubnu se vévodkyně z Cambridge stane trojnásobnou maminkou, takže má dostatek rodičovských zkušeností, jimiž může podpořit ženy, které si neví rady. Až v dubnu přivede na svět dalšího královského potomka, na veřejnosti se jen tak neobjeví.

Druhý trimestr těhotenství je pro Catherine obdobím, kdy už ji netrápí nevolnosti a zároveň ještě nemá sbaleno do porodnice. Může se tak věnovat bohulibým činnostem. Jako patronka charitativní organizace Family Action navštívila dětské centrum v Londýně.

Vévodkyně z Cambridge se v prostorách, kde je rodičům nabízeno odborné poradenství a jejich potomci mohou rozvíjet své dovednosti, rozdávala úsměvy i podporu. Pozornost je zde věnovaná především maminkám trpícím poporodními depresemi. Podle výzkumu se tento problém týká až pětiny žen. Kate při společné diskuzi zdůraznila, jak je dobrý psychický stav matky důležitý pro spokojenost celé rodiny. Kulatící bříško tentokrát zakryla kabátkem krémové barvy. V dubnu se její děti George (4) a Charlotte (2) dočkají sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám