Hlavní obsah
Článek

Kazmu bychom čekali všude, třeba coby čestného hosta ruské hokejové federace při veřejném odhalení nové šatny sborné, nebo coby kmotra nového cédéčka Justina Biebera, že se ale stane hvězdným kmotříčkem knížky Abeceda moderního rodiče, to nám připadá stejně pravděpodobné, jako by Jiří Pomeje nikdy neměl žádnou exekuci. A přesto se tam ukázal. A to vlastně z dojemného důvodu!

Knížku totiž napsala známá lékařka Kateřina Cajthamlová (61). Její pacienti by za ni zaprodali duši. Pro ně rozhodně nejde o pouhou TV doktorku na baterky, naopak je považovaná za špičkovou odbornici, která umí opravdu pomoci. Hvězda Stream.cz a One Man Show se s ní zná právě díky natáčení.

„Udělal jsem to pro Kateřinu. Byl jsem ji podpořit, je to moje dobrá známá. Jinak se podobných věcí nezúčastním, ale pro ni jsem to udělal rád. Byla to pro mě osobní věc,“ naznačil Super.cz mládenec, který se ve skutečnosti jmenuje Kamil Bartošek.

Detaily toho, jak se spřátelili, ale odmítl říct.

„Každý máme prostě občas nějaké starosti. Když byla v mém pořadu, který se nakonec z různých důvodů neodvysílal, řešil jsem zrovna nějaké věci. A Kateřina mi párkrát pomohla. Proto jsem rád přišel,“ dodal Kazma.

Kateřina Cajthamlová se věnuje jak nemocím těla, tak duše. Psychické trable bychom ale v tomto případě nepředpokládali, na vině patrně bylo zdraví.

Kazma se před třemi lety rozsáhle vyjádřil k tomu, že má trpět záhadnou nemocí. O co jde, nevysvětlil, tvrdil ale, že má zvláštní chorobu v poměrně pokročilém stadiu, která se nedá léčit, jen lze udržovat tělo v rozumné kondici.

„Doktoři mi tenkrát v mých 27 letech řekli, že už nebudu moct nikdy sportovat, jíst a pít věci jako normální lidé a pravděpodobně je jen otázka času, kdy budu mít invalidní důchod, protože jeden z mnoha symptomů je chronická únava a slabost,“ přidal v roce 2014 s tím, že měl i čtrnáct prášků denně a chodil na biologickou léčbu a injekce s jedem.

Řada lidí spekuluje o tom, že může jít o Crohnovu nemoc, kterou má například i Igor Bareš.

Reklama

Další články

Načítám