Hlavní obsah
Článek

Na galavečeru Glamour Women of the Year byly k vidění dámy nejrůznějších proporcí. Společenskou událost navštívila i Iskra Lawrence, která se pyšní plnými tvary.

Sedmadvacetiletá holka krev a mlíko na Instagramu, kde ji sledují téměř čtyři milióny fanoušků, vystavuje své plnoštíhlé tělo a zvyšuje sebevědomí dívkám, které se marně snaží přiblížit kráskám z módních magazínů. Iskra si nenechá diktovat jídelníček. Když má před spaním chuť na chipsy, tak si je prostě dopřeje.

Britka s plnějšími tvary se stala internetovou senzací. Zaznamenali ji i pořadatelé galavečera prezentujícího něžné pohlaví v celé jeho rozmanitosti. Iskra se tak v New Yorku setkala se ženami bojujícími za rovnoprávnost pohlaví i herečkou Nicole Kidman.

Propagátorka oblých křivek samozřejmě nezvolila model, jímž by se snažila ubrat si pár kil. To opravdu není její styl. Iskra oblékla šaty s kontrastující fuchsiovou a světle růžovou barvou. Optická iluze zvýraznila její hrudník a boky. Na červeném koberci bylo zela zřejmé, že tato kráska je při chuti a nikým se nenechá omezovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám