Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na párty magazínu Glamour, kde se rozdávala ocenění pro ‚ženy roku‘, se sešla rozmanitá společnost. Tvořily ji herečky, zpěvačky, modelky, sportovkyně, podnikatelky v módní i jiných branžích... Svou premiéru na červeném koberci jako matka si zde odbyla tenistka Serena Williams.

Na přípravě na akce tohoto typu si ženy dávají obzvlášť záležet. V obklopení jiných dam, jež tvoří většinovou a hlavní část osazenstva, nechtějí zapadnout. Ani Serena. Ta se po zářijovém porodu dcerky Alexis už cítí natolik fit, že vsadila na černé minišaty se zlatým potiskem, v nichž vynikly jak její vysportované svalnaté končetiny, tak pas. Doplnila je v duchu minimalismu: jednoduchými černými lodičkami a vlasy stáhla do hladkého copu.

Alexis Olympii má Williams se snoubencem Alexisem Ohanianem, jenž se v době večírku o dceru staral. Do péče o dítě se zapojuje, nejen když ‚máma‘ není doma a holčičku nejspíš také dost rozmazluje, jak si Serena o víkendu prostřednictvím Twitteru postěžovala: „Miluji Alexise, ale pokud pro Olympii koupí další obleček nebo hračku, vybouchnu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám