Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s moderátorkou a misskou Gábinou Laškovou (34) potkali naposledy, tak by na ní nikdo nepoznal, že je těhotná. Když se ale zúčastnila vyhlášení Czech and Slovak Hairdressing Awards, jinak řečeno soutěže Kadeřník roku 2017, tak už její vyklenuté bříško bylo opravdu vidět.

„Mám sice pořád stejné šaty od Beaty Rajské, ale poprosila jsem ji, aby to na mě bylo aspoň trošku vidět,” smála se držitelka titulu Česká Miss 2013.

Požehnaný stav sympatickou brunetku nijak neomezuje. „Říkala jsem si, že toho musím stihnout co možná nejvíc, než to bříško bude veliké. Pak přijde únava, bolest zad. Cítím se výborně a jsem ráda, že jsem mohla vyrazit,” říká Gábina.

Tu nic výrazně neomezuje, kromě faktu, že se musela zřeknout welcome drinku. „Zatím nepřišlo zásadní omezení. Změna oblečení k tomu patří, ale v práci na Primě jsou naštěstí flexibilní ve výměně šatů, tak není nic, na co bych si měla stěžovat,” říká Gabriela Lašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám