Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) končí v pořadu o celebritách v barrandovské televizi. Náhrada byla známá okamžitě. V roli moderátorky bude sexy herečka Alice Bendová (50). O tom, že by Kateřinu vyštípala, nemůže být řeč.

"S Kačkou se známe poměrně dobře, nemáme spolu jediný problém. Dívám se na to jako každý jiný člověk, který by byl oslovený do pořadu, ze kterého bych já byla odsunuta, odejita. Pokud by se ten pořad někomu líbil, tak by to přijal," řekla Super.cz Bendová.

"Je to profese. Kačka by udělala to samé. Když bych to nevzala já, vzal by to někdo jiný. Mně se to líbilo a jsem ráda, že to nabídli mně," upřesnila na křtu knihy Haliny Pawlowské Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci, kde byla v roli kmotry.

Alice si zahraje i ve stejnojmenném filmu, který nedávno dotočila. Sexy tam ale rozhodně nebude. "Ve filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci hraju maminku. Začínám v 28 letech v křečích a bolestech na porodním sále. Postava má vývoj, končí v 66 letech. Tam nejsem opravdu sexy, o tom se nedá mluvit. Za tu roli jsem ale moc ráda, je to pecka. Sexy Alici uvidíte ale třeba ve filmu Špindl," dodala.

Reklama

Další články

Načítám