Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá britská glamour modelka Jodie Marsh (32), která se během několika let pravidelně objevovala v mnoha pánských časopisech a bulvárním tisku nahoře bez, bývala vždy obdivována pro své křivky. Tentokrát se o její postavě píše znovu, ale z úplně jiných důvodů. Jodie se totiž vrhla na bodybuilding a kulturistiku. V současnosti se její tělo změnilo v horu svalů a modelka sklízí v tomto odvětví i první úspěchy.

Marsh, jejíž úhlavní nepřítelkyní je Katie Price, se proslavila i díky vlastní reality show 'Totally Jodie Marsh' na stanici MTV. Několikrát se stala dívkou ze strany 3 deníku The Sun, pózovala také pro Playboy, Loaded, Nuts, Zoo nebo FHM.

V roce 2009 se začala zajímat o bodybuilding, a však až před několika měsíci začala spolupracovat s trenérem Timem Sharpem, který ji dovedl až do současné podoby, jak uvedl server Mr. Paparazzi.

Bývalá modelka zhubla během dvou měsíců díky přísné dietě a náročnému cvičebnímu plánu z velikosti 38 na téměř až dětskou 34. Původních 25 procent tělesného tuku se u ní smrsklo na 10. Jodie byla zároveň účastnicí světově známého mistrovství v bodybuildingu v anglickém Sheffieldu, kde se umístila jako pátá.

Reklama

Další články

Načítám