Hlavní obsah
Článek

Česká Stiflerova máma přestala existovat! Matka Ornelly Koktové Monika Štiková oznámila rozchod s klučíkem, kterému pomalu mohla dělat matku. A překvapivě k tomu došlo krátce poté, co se pochlubila, že od něj dostala auto za milión!

„Tímto oficiálně oznamuju rozchod s Danielem,“ napsala Super.cz Monika. Důvody rozpadu vztahu, který trval minimálně patnáct měsíců, rozmazávat nechtěla.

„Nechci o tom teď mluvit. Zkrátka je konec. Došlo k tomu po vzájemné konzultaci. Už prostě nechci. Chci mít čistý stůl. Někdy až moc silná láska a city končí blbě. Člověk to neunese. Ale nelituju. Budu si teď užívat, čeká mě i mnoho úžasné práce. Ani o náklonnost mužů nemám nouzi. Budu zkrátka žít,“ prohlásila natěšeně.

Že by dala opět příležitost manželovi Michalovi, se kterým se rozvádí, razantně odmítla. „To se nemůže stát. Je to už dávno pryč. Znovu připomínám, že Daniel nebyl příčinou našeho rozchodu,“ dodala Štiková s tím, že chlapec se ze společného bytu už odstěhoval a že mu jeho miliónový dárek proplatila.

A i když Michal Štika asi nemůže doufat v obnovení zpřetrhaných vztahů, přece jen bude mít asi radost. Na mladíčka měl pifku, urážel ho i na sociálních sítích. Evidentně on sám má na příčinu rozpadu manželství trošku jiný názor než stále ještě jeho choť Monika.

Smutná asi nebude ani Ornella. Ta, i když sama má doma o 30 let staršího muže, z expřítele své matky vůbec nebyla nadšená.  Proto si i slovně vjely do vlasů.

Reklama

Další články

Načítám