Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák Michal Hrdlička (35) si užívá romantické chvilky se svou láskou Karolínou Plíškovou (32), které nedávno skončila náročná tenisová sezona.

Oba na sebe mají mnohem víc času a naposledy se chlubili společně strávenými chvilkami v prosluněné Dubaji. Jak Karolína, tak Michal potěšili své fanoušky vysportovanými snímky v plavkách.

Sluníčko si užívali i o víkendu, kdy pro změnu vyrazili do Monaka. Společnost jim ovšem tentokrát dělala Michalova dcera, kterou má z předchozího vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46).

Karolína si s malou Lindou rozumí, a tak má Michal na dovolené úplnou rodinnou pohodu. „Jako holky k sobě máme blízko, tak si myslím, že spolu vycházíme dobře. Už je to skoro dva roky, co se známe s Michalem, takže já ji znám úplně odmalička, co jí byl jeden rok,” řekla nedávno Super.cz Plíšková s tím, že si s Lindou zapinkala i na tenisovém kurtu.

„Raketu má, takže když jsme neměly co dělat a venku bylo hezky, tak jsme spolu na tenise párkrát byly. Ji to baví, ale určitě to není nic, do čeho bychom ji nutili. Ale pro děti je to zábava a pohyb,” dodala Plíšková.

Reklama

Další články

Načítám