Hlavní obsah
Článek

Vítězka Miss ČR 1999 a modelka Helena Houdová (44) se nedávno zapojila do kampaně Me Too, ve které známé i neznámé osobnosti promluvily o sexuálním obtěžování.

Houdová se na sociální síti svěřila s tím, že byla sexuálně obtěžována už v pubertě a dlouho se s nepříjemnou životní zkušeností vyrovnávala.

Nyní už prý ošklivé zážitky z dětství a dospívání hodila konečně za hlavu a na svém profilu zveřejnila další zvláštní, takřka filozofické poselství. Kráska, která už od útlého mládí bojuje za práva zvířat, se nechala zvěčnit nahá v lese a přiznala, že už našla samu sebe.

„Ne, už nehledám. Už vím, že jsem celistvá. Že moje podstata, moje duše, je světlo a láska. Ne, už se nehledám, už se pouze vracím sama k sobě. Čištěním. Čištěním vzorců a programů a všech limitů, které stojí v cestě mému světlu. A tak všechny momenty tmy i s jejím pocity bolesti, smutku, vzteku a strachu přijímám s vděčností, stejně jako momenty světla. Už vím, že je to dar - mít příležitost nechat další vrstvu toho, kdo nejsem já, s láskou odejít,“ svěřila se Houdová, která žije alternativním způsobem života.

Už v době, kdy se stala Miss ČR, na sebe poutala pozornost bojem proti nošení kožešin a láskou k přírodě. Později se provdala za miliardáře Omara Amanta, s nímž má tři děti. Manželství ale nevydrželo. Étericky založená kráska momentálně cestuje s dětmi po celém světě a věnuje se charitativním aktivitám. Nedávno navštívila i Česko a Super.cz mimo jiné svěřila, že její děti nechodí do školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám