Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době o sobě opět dala slyšet Gabriela Goldová. Na křtu svého alba s názvem Láska Nebeská zpěvačka šokovala svým napěchovaným dekoltem.

Z pózování před fotografy s neméně obdařenou Bárou Mottlovou (37) se během pár vteřin stalo poměřování hrudníků, a protože Bára byla zahalenější, Gábi se nezdráhala trochu jí odhrnout tílko a mrknout, co pod ním skrývá za poklady. Nakonec vyhodnotily, že síly jsou na obou stranách vyrovnané, což potvrdili i přítomní pánové, kteří jen obdivně přihlíželi.

Vzhledem k tomu, že název alba i jeho obsah se nesl okolo lásky, tak oficiální zrod svého alba spojila Goldová s křtem knihy své kamarádky Dagmar Světlovské. Ta svou životní lásku poznala v náruči Karla Kryla a po letech zavzpomínala na společné intimní okamžiky v knize Tajemství Karla Kryla.

„Jsem ráda, že jsem desku mohla pokřtít společně s Dagmar, protože nás pojí dlouholeté přátelství, kterého si nesmírně vážím. Stejně tak se těším na spolupráci s Bárou. Kromě toho, že je to krásná žena, tak cítím, že jsme na stejné vlně a máte se na co těšit,” říká Gábina Goldová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám