Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na čtvrteční párty Gucci se sešli vyznavači módního stylu této značky včetně mnoha celebrit. K největším hvězdám večírku patřila Demi Moore (61). Tu doprovodily dvě ze tří dcer, jež má s hereckým kolegou Brucem Willisem, devětadvacetiletá Rumer a o šest let mladší Tallulah.

Demi si navzdory čtyřiapadesáti odžitým letům udržuje svěží vzhled a nezřídka působí spíš jako sestra nebo kamarádka svých dcer. A poslední párty nebyla výjimkou. Posuďte na fotkách. Všechny tři se navíc stylově sladily, samozřejmě do kousků hostícího brandu.

Recept na svěží vzhled Moore převzala od maminky a předala jej zase svým dcerám. Není složitý. „(Pleť) Hydratovat, hydratovat, hydratovat. Je jedno, jak moc pozdě se vrátím domů, vždycky najdu čas vyčistit a hydratovat pleť. Věřím, že volbou kvalitní péče lze dosáhnout bezchybné pleti, a pak ani není potřeba moc make-upu,“ řekla hvězda filmů Duch, Striptýz nebo Brilantní plán.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám