Hlavní obsah
Článek

Čerstvě je autorkou knihy Abeceda moderního rodiče, která by klidně mohla mít podtitul Jak bych se chovala jako mladá máma, kdybych to tehdy všechno bývala věděla. Lékařka Kateřina Cajthamlová (61) se totiž na jejím křtu veřejně omluvila svým dvěma dětem Honzovi a Aničce za to, že se vždy tak skvěle, jak v publikaci píše, rozhodně nechovala!

„Pevně ale věřím, že na stupnici od jedné do desíti bych snad přesto skončila vysoko,“ doufá doktorka.

„Obě děti byly zkušebními kameny mého rodičovství. A každý rodič udělá chyby. Přesně jsem věděla, kterých chyb svých rodičů se mám vyvarovat, tak jsem udělala své vlastní,“ usmívala se v rozhovoru se Super.cz sympatická lékařka, která v reálu vůbec nepůsobí jako brutální domina ponižující tlouštíky, což byla jen televizní poloha, do které ji kdysi tlačila produkce pořadu Jste to, co jíte. Naštěstí díky pořadu České televize DoktorKA ji už diváci znají z té přívětivější stránky.

V knize shromáždila nejen příběhy své a členů rodiny, ale i typické situace, které zažívají její pacienti. Zabývá se totiž nejen léčbou těla, ale i duše.

A ve videu nám povyprávěla i příběh o své dceři, kterou odmalička trápila. Paradoxně nevědomky, byť ji na to Anička neustále upozorňovala. Až v dospělosti se dívka dočkala u své maminky porozumění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám