Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejpůvabnější páry českého šoubyznysu. Kdokoli se s Albertem Černým a Barborou Podzimkovou potká, tak je okouzlený čistotou jejich lásky. Tu můžete načerpat nyní i vy, neboť frontman kapely Lake Malawi natočil s jednou z nejúspěšnějších českých modelek současnosti klip k písni Paris.

Jak už název songu napovídá, tak samotné natáčení probíhalo pod taktovkou Ondřeje Urbance stylově právě v ulicích Paříže. Je příznačné, že kráska z modelingové agentury Elite Prague vzala svého partnera do módní metropole, kde v posledních několika sezónách fashion weeku nechybí na přehlídkách nejslavnějších módních značek.

„Jsem šťastný, že jsme v tom klipu spolu. Celé album je pro mě od první desky Charlie Straight nejosobnější věc a přirostlo mi k srdci,” dodává Černý.

Novou desku s názvem Surrounded By Light pokřtí kapela Lake Malawi ve středu 6. prosince v pražském paláci Akropolis. Dá se očekávat, že na akci nebude chybět ani Bára.

Reklama

Další články

Načítám