Hlavní obsah
Článek

Je populární pro svou krásu korunovanou ohnivými vlasy a záviděníhodné křivky, píše britský Daily Mail o herečce Christině Hendricks (42). To je pravda. A taky umí dobře hrát, o čemž svědčí šest nominací na Emmy za seriál Šílenci z Manhattanu (Mad Men), v němž ztvárnila jednu z hlavních ženských rolí.

Tvůrci na Hendricks vsadili coby na sexy sekretářku (a později obchodní partnerku) reklamní agentury Joan, která svou krásou a šarmem okouzlí téměř každého muže v dohledu. Realita se od seriálového scénáře až tak neliší. Její půvab a sex-appeal obdivují ženy i muži a svými křivkami, jež prý obléká do velikosti 42, způsobila poprask a podnítila debaty na téma ženské krásy.

Z těch vychází velmi dobře. Dokonce i britská politička Lynne Featherstone prohlásila, že „Christina Hendricks je absolutně skvělá“ a že by na obrazovkách bylo potřeba víc takových žen.

Sama herečka v jednom z rozhovorů přiznala, že před úspěchem Šílenců z Manhattanu měla problém získat se svou postavou roli. „Ale na obrazovkách by mělo být milión různých typů postav. A je hrozné, že to tak není,“ říká.

Manželem krásné Christiny je herec Geoffrey Arend. Vzali se v roce 2009 a netají se tím, že neplánují rozšířit rodinu o společného potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám