Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé roky vídali fanoušci Mariku Gombitovou (61) maximálně z rozmazaných paparazzi snímků pořízených na bratislavském sídlišti Petržalka, kde našla své útočiště. Nyní ale nejslavnější slovenská zpěvačka všech dob opět našla cestu tam, kam rozhodně patří, tedy zpátky na jeviště na světla ramp. Zároveň se raduje i v soukromém životě.

K narozeninám například dostala slovenská slavice netradiční dárek, živého koně. Její nový miláček se jmenuje Lariot a je křížencem haflinga určeného na hipoterapii. „Když jsem Laryho poprvé uviděla, byly to pro mne velmi silné emoce, které se ani nedají popsat. Na chvíli jsem se ve vzpomínkách přenesla do dětských let, kdy jsem poprvé a zároveň i naposledy seděla na malém poníkovi,“ přiznává Marika Gombitová, která má ke koním velmi vřelý vztah. „Vždy jsem měla blízký vztah k těmto mystickým a emocionálně založeným zvířatům. Mě a Laryho ještě čeká dlouhá cesta lásky a sebepoznávání, protože hluboké přátelství koně si je potřeba zasloužit. A potom, až bude mezi námi velká důvěra, věřím, že přijde den, kdy znovu uvidím svět ze sedla koníka. Moc si to přeju,“ dodala Marika ke svému Lariotovi.

Zpěvačka má svého koně ustájeného na farmě za Bratislavou, kam za ním několikrát týdně jezdí. Na farmě má Marika nejen svého miláčka, ale je tam obklopená přírodou i zvířátky, které miluje. A vždy s sebou na výlet na farmu bere i své dva pejsky, bišonky Luckyho a Lásku, se kterými dělá dlouhé procházky, k čemuž jí slouží její první terénní elektrický vozík, který si nedávno pořídila.

Marika Gombitová v těchto dnech intenzivně zkouší a připravuje se na svůj autorský koncert s názvem Sen Mariky Gombitové, který se uskuteční 2. prosince v Praze. Bude výjimečný tím, že na něm zazpívají mladí interpreti z Čech, Moravy a Slovenska, které Gombitová svou tvorbou inspirovala. Ze Slovenska přijedou Celeste Buckingham, Adam Ďurica, Emma Drobná a Laco Bubnár. A šestice mladých zpěváků bude zastupovat Čechy a Moravu.

Stejně jako loni na Maričině narozeninovém koncertě, zazpívá i letos v Tipsport aréně Martin Chodúr. „Martin má mimořádný hlas, baryton, a navíc je to nesmírně empatický mladý muž, jsem ráda, že se opět setkáme,“ usmívá se Marika Gombitová. Z Čech dále pozvání přijali Sabina Křováková, Emma Smetana, Tereza Kerndlová a Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám