Hlavní obsah
Článek

Smrt Věry Špinarové (†65) zasáhla snad všechny. Nikdo nečekal, že by mohla nastat situace, že by majitelka tak mocného hlasu někdy nemohla být mezi námi. Přesto se to ale stalo a po zástavě srdce na jednom z koncertů 26. března vydechla naposledy. Rozloučit se s ní nyní chce ve velkém i nejznámější anketa popularity zpěváků a zpěvaček. Na Slavících se pro ni chystá velká pocta!

Ta podle našich informací spočívá na bedrech mladinké Markéty Konvičkové (29). Zpěvačka, která nedávno zářila v Tváři, dostane privilegium zazpívat nejslavnější Věřinu píseň Jednoho dne se vrátíš. A jde o velkou poctu, vždyť interpretace této písničky Špinarovou se považuje za nepřekonatelnou. Nicméně Markéta má skvělý hlas a dá se předpokládat, že zesnulé kolegyni rozhodně neudělá ostudu.

„O tom v žádném případě nemohu mluvit, nezlobte se,“ ukončila rychle hovor krásná dívka, která nyní jede turné s Janem Bendigem. Ale právě na vystoupení s ním ve Zlíně informaci práskla publiku, takže se nemůže divit, že už ji vědí i média.

„V podstatě je to správná informace. Nicméně jsme to chtěli nechat pod pokličkou, aby bylo nějaké překvapení. Během vyhlášení cen vzpomeneme na Věru Špinarovou jako na velkou zpěvačku a velkou hvězdu, vzpomínka na ni dostane odpovídající prostor,“ potvrdil Super.cz informace pořadatel ankety Jaroslav Těšínský.

Kontaktovali jsme i syna Špinarové. „Zatím se mi kvůli tomu nikdo neozval a slyším to o vás poprvé. Pokud mě pozvou, budu o tom uvažovat, ale vážně jste první, kdo mi to říká,“ uvedl Adam Pavlík. Ten nedávno odmítl pro maminku státní vyznamenání od MIloše Zemana.

Slavnostní galavečer proběhne 25. listopadu a pokud nedojde k nějakým komplikacím, jako vždy se dočkáme Karla Gotta nebo Lucie Bílé. Organizátoři však slibují i několik překvapení.

Reklama

Další články

Načítám